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Clarification No.11 to TD 
 

 

Volume 1: 
Section 1 - Instructions to tenderers 

 
 

QUESTIONS ANSWERS 

Question No 1 

b)  At the moment of tender 
submission, the tenderer shall have 
professional licence(s) certificate(s) 
of right, in accordance with the 
laws of the county in which it has 
been established (or equivalent) for 
the execution of the Works. In case 
of a consortium, this requirement 
applies to all members of the 
consortium as a whole   

 

Menadžmentu je ostala nejasna 
sledeća rečenica (The following 
sentence remained unclear to the 
management:): In case of a 
consortium, this requirement 
applies to all members of the 
consortium as a whole . 

Answer No 1 

In Vol_1_S1_Instructions to tenderers under point 12.2. In 
order to be eligible for the award of the contract, tenderers 
must provide evidence that they meet the selection criteria. 
This must be provided by tenderers using the forms described 
in 12.1 above and any additional forms tenderers may wish to 
use, the second paragraph states, quote: ”If a tender is 
submitted by a consortium, unless specified, the selection 
criteria will be applied to the consortium as a whole. The 
selection criteria will not be applied to natural persons and 
single member companies when they are sub-contractors.” 
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Da li svi članovi konzorcijuma 
moraju da imaju license(e)?? (Do all 
consortium members have to have 
a license(s)??) 

 


